18


18 år fyllda, helt galet. Jag är vuxen och kan praktiskt taget göra vad jag vill.  Jag har tyvärr inte hunnit njuta eller utnyttja det faktumet p g a helt sjukt mycket plugg, jag kan inte slappna av för en sekund. Riktigt tragiskt, men sant.
MEN, en sak är säker. Jag har alltid ratat sävefesterna, men nu jävlar. Jag får helt enkelt plugga som en gris innan och efter, men jag skall på fest. Förhoppningsvis skall jag hinna alla träningar också.

Vill också passa på att tacka för alla fina gratulationer och presenter, och ett STORT tack till mina tre favoritkillar som dök upp hemma hos mig mitt i natten mot söndagen. Tack!

K

Starlight


Det känns som att det är sjukt mycket i skolan just nu. Jag vill prestera bra, bäst,  på allt, och ibland, som nu,  blir det helt enkelt för mycket och det märks utan tvekan i magen. Har haft ont i ca tre veckor, och hoppas innerligt på att det skall släppa så småningom. Men ca 2 veckor efter påsklovet så kan jag förhoppningsvis slappna av, då skall nog det mesta ha betats av. Men bara nog.

- Idag såg vi treornas musikal, den var helt otroligt bra så jag var tvungen att se den två ggr! Hoppas på att vi får göra något liknande i trean.

- Imorgon är det våffeldagen så då skall det ätas våfflor med storebror, sen träna och sen plugga. På fredag början körevenemanget och håller på hela lördagen. Dessutom inskaffar jag mina nya converse då, vilket känns bra! Söndag kan också blir en helt okej dag... hihi.


I just wanted to hold you in my arms


K

Sunday morning


Eller morgon och morgon. Mitt på dagen, som min mamma skulle ha sagt.
Jag har gått och blivit sjukt, si sådär lagom till allt. Blev i fredags, och borde egentligen varit sängliggande hela helgen men nej jag skulle minsann in till stan igår för att se Musikdirekt. Samtidigt som det var värt det så var det inte värt det. Sjukt många bra framträden, men enligt mig fel vinnare. Men så kan det vara. Hur som helst, trots sjukan, så skall försöka pallra mig till min knatteträning i eftermiddag, jag saknar dom så hemst och har inte träffat dom på två veckor. Efter det är det årsmöte med Dalhem IF, förhoppningsvis får man lite mer insikt i vad som skall hända härnäst.

Idag fyller Märta 18 hela år! Liten blir stor, GRATTIS! Imorgon skall hon få en överraskning av mig som hon aldrig kan lista ut vad det är.. mohaha.

Nu skall jag bädda ner mig med en varm kopp te och körkortboken. Det börjar närma sig...


K



Who says I can't get stoned


Idag har det varit antagningsdag på estet, och det var riktigt skoj! Jag satt i juryn och fick se många imponerande, unga individer. Hoppas på många av dom, men speciellt en av tjejerna som sökte. HELT amazing, alldeles otroligt fritt duktig och det på ett flertal saker.

Denna vecka har och skall jag plugga körkortsteori och psykologi, skriva en uppsats om u-länder, planka en låt och läsa en engelsk bok som jag sedan skall analysera. Det kan bli bra, och det skall bli bra.

Har just tagit en skön, varm, lång och välbehövlig dusch efter en springtur med hunden och lite catch up talk med Rutan. Nu greppar jag engelskaboken igen, imorgon har jag en timmes sovmorgon, yeee.

Och jo! Förresten så är John Mayer typ bäst! Asbra!


K


Saturday fever



Det är lördag, jag har umgåtts med R och E, vi har ätit, sovit och skrattat.
Har just ätit mat med familjen, och just nu sitter jag och och hör mina bröders gallskrik nerifrån tv-rummet, det är fotboll som sänds. Dom ryter åt domaren och deras ilska är formulerad i ord som t ex;" JÄVLA IDIOOOOOOT, HELVETEEEE, VAFAAAAN, SKITDOMARE". Det måste vara kärlek.

Får se om det blir fest ikväll, än så länge oklart.


K

RSS 2.0