20 september '08

Hejsan hoppsan,

här sitter jag alldeles utmattad efter en ganska tuff match mot När som slutade 3-3. Ett riktigt bra och rättvist resultat, det är inte ofta vi spelar oavgjort mot dom. Och det är mycket sällan vi vinner mot dom. Men vi vann DM-finalen, och vi spelade oavgjort idag så nu är vi på rätt spår igen.

Men bara för att jag spelat mot dom två ggr denna månad, så skall jag inte tro att jag blir av med dom.
När IF - Dalhem IF B, i När 14.00 imorgon. Here we go again... suck. Men jag är glad iallafall, för jag skall ju spela med ett toppengäng! :)


Ikväll, den tid som är kvar av kvällen, skall jag endast ta det lugnt. Måla naglarna, kanske se en film medans dom torkar och äta lite god frukt. Ja, så ser det som återstår av min kväll ut.

(Idag är det 94 dagar kvar till julafton. Nedräkningen började vid 100)

Puss och kram skumbanan

Hello autumn, ja för nu är det minnsan Höst!

Det var ett tag sedan jag skrev senast, märker jag nu. Jag har varit dålig på att blogga, och det ber jag om ursäkt för.

Well,
det har hänt en hel del på senaste, samtidigt som det i stort sett bara varit som vanligt.
Min vardag består fortfarande av skola, fotboll och vänner. Det blir inte mycket mer än så, man hinner inte. Ibland känns det som att jag knappt hinner varken sova eller äta, vilket är ett måste för att kunna orka med dessa tre saker.

Men skola, fotboll och vänner är dock inte allt som förgyller min dag. Jag går iofs på den estetiska linjen med musik, men därför behöver man ju inte sluta att lyssna på den hemma. Så det gör jag också, om vi skall vara noggrana. För tillfället så har jag börjat måla lite också, och det är väldigt kul faktiskt. Avslappnande, och man får lite egen tid då man slipper tänka samtidigt som man gör det. Det är isåfall " Nu skall jag måla ett rött streck där ", alltså inget jobbigare. Ni kanske förstår vad jag menar.
Ja, min moster är ju konstnär och min morbror tecknar lite han med, så varför inte "testa" sina gener lite?


Nu kallar plikten, alltså läxorna. Spanska, svenska och gehör. Bara att sätta igång!


Förresten, ni har säkert hört att man skall önska något när klockan slår t ex 22.22, eller 11.11 - och det har jag gjort. Samma önskan fyra gånger. Och den slog faktiskt in idag, och jag är helt tagen. Tack, gud.

// K to the arro

Bokat och klart

Idag är verkligen ingen bra dag. Jag är sjuk.

En sak som jag kan pigga upp mig med är iallafall att Barcelona är bokat och klart! Det ska bli helt sjukt roligt, men jag har svårt att förstå att det verkligen är på riktigt. Tänk er mig och min bror rännandes runt där på gatorna, åtminstone jag kommer shoppa ihjäl mig. Alternativt kommer jag shoppa så mycket att jag spräcker 20-kilosbagagegränsen på flyget hem, precis som jag gjorde när vi skulle åka hem från Peking. När jag kom på det la vi upp den supersmarta taktiken att klä på oss nästan alla kläderna och typ rulla in på flygplatsen. Den taktiken var bra tills vi läste att man kan få betala extra för övervikt (?). Då gick inte det längre. Men äsch, det löser sig förmodligen. Jag får helt enkelt behärska mig när det gäller att shoppa.

En annan sak, som verkligen kan pigga upp mig, är att vi, DALHEM IF, vann DM-finalen Mot NÄR IF igårkväll. Spelade hela matchen, plus förlängningen, och det gick super. Vi är bäst, och igår var vi bättre än bäst.

Om en stund skall jag lägga mig framför TV:n med en kopp vaniljté.

So long, flaggstång

RSS 2.0