2008-10-06

Oj, jag har visst glömt bort min blogg numera. Tänkte ta en liten snabb update.



Nu är fotbollssäsongen över. Spelade vår sista match med juniorerna i torsdags, mot När. Vann med 3-2, och gud så skönt det kändes. Vi låg efter den segern på samma poäng som dom, men dom vann serien p g a målskillnad, och det kändes så så sååå surt. Men äsch, vi vann distriktsmästerskapen och det är mycket bättre om ni frågar mig.

A och B-lagen har också spelat klart för i år. Jag var med och spelade med B-laget i söndags, deras sista match, mot VSB. Ja, vad kan man säga? Vi vann ganska självklart. 13-0. B-laget blev alltså seriesegrare i år igen, ja just det, något man inte får glömma. Vi har varit obesegrade sedan år 2006. Och då menar jag verkligen obesegrade. Ingen förlust av huvudtaget. Två oavgjorda matcher, resten vinst. Gud så härligt och bra!


Min dag:

Började kl.08.00 och slutade 15.15. Fick för mig att handla mat till mig och mina bröder, så tog bussen från skolan närmare stan. Hade inget sällskap, frågade runt minst fem st och haffade tillslut min trogna vän Vero.

På stan träffade vi Katten, som gjorde oss sällskap till affären. I affären träffade vi Hildur, som gjorde oss sällskap bort till Åhlens och Carlings. Där sa vi sedan adjö, och jag och Vero gick och köpte choklad i chokladaffären. Mums.


Vid busstationen träffade vi Olivia, som blev mitt sällskap i bussen, eftersom Vero klev av ganska tidigt. (Jao baur man i endree så.)  Vi babblade på som vanligt. När vi gått av bussen fick vi skjuts av hennes far hem och slapp gå. TACKSÄGERMAN.


Nu har jag bytt till sköna mjukiskläder och skall bara lata mig hela kvällen. Fast just det, mat skall lagas till mig och mina bröder. Ikväll blir det lasange.


So long, flaggstång


RSS 2.0