I taket lyser stjärnorna


http://www.youtube.com/watch?v=PWJ_dhKbkvc




Oh, Susie
we've run out of time
oh, Susie
say what's on your mind
we've got nowhere to run
we were much too young.


K

Emmerdale



Alltså ååååååh. Min blogg är inte längre läsvärd efter att ha upptäckt denna: http://emmerdale.blogg.se/
Bästa som har hänt mig! Iofs så är ju det bästa att följa serien, men kan man av något underligt skäl inte göra det så finns alltid denna blogg tillgänglig! Mmmmmm, bästa.







K

There has been a flamin' miracle



Aj draaaa åt....! Jag höll på att säga ett fult ord. Jag är så himla glad! Det jag fruktat mest av allt sedan ett flertal år tillbaka känns nu som något tryggt och... självklart, typ. Jag har på drygt två timmar suttit och skrivit ett svenskatal, och jag tror fan att det kan bli bra. Jag har läst det högt, och det lät fan bra. Jag höll tidsramen, det var ju fan as bra. Jag vill typ att klockan skall bli 13.30 så att jag kan få ställa mig i klassrummet och läsa det, och det är helt sjuuuukt jävla bra, för den viljan och känslan har sort of aldrig infunnit sig! NU JÄVLAR. Nu: Lite sömn, med följd av Jazzensemble, Vokalensemble och sen... iiiiiiih!! Håll tummar och tår! Och ja, när ni ändå gör det så kan ni ju hålla tummar och tår för konserten som jag och fler skall sjunga på imorgonkväll!

See ya! (Wouldn't wanna be ya)


K

En helt vanlig Kultur- och Idéhistoria- lektion


Henke sitter och flinar som ett fån, Vidar försöker dirigera och skapa, Johan slår sönder trumsetet, Walle gnäller och säger att han vill dö, Pontus ligger på skolbänken och vrålar att han luktar svettig häst och vår lärare Janne använder sig av orden "Fett najs". En helt vanlig Kultur- och Idéhistoria- lektion, en tisdagsmorgon!

Idag har jag spelat flöjt och piano, gått en sväng på stan och inskaffat två par sommarskor och sedan umgåtts med Ellen, det var fett najs som Janne så snyggt skulle ha uttryckt det. Vi åt. Och sov. Sen åt vi lite mer. Och sen sov jag, och Ellen löste korsord, och sen åt vi igen. Sen tog vi farväl, alltid lika sorgligt varje gång!

Imorgon väntar rep med Jazzensemblen klockan 08.00 och därefter rep med gitarristerna inför kommande veckas konsert, skall bli kul och spännande. Innebandyträning x 2 på kvällen, fett najs är alltså på sin plats igen. Nu skall jag försöka somna till Lasse.


ps. Jag blev just uppraggad av en 94:a. Awesome! ds
hihihiohohoh

K

RSS 2.0