Baby's gotta go

Kul... jättekul. Jag har gått och blivit sjuk. Åtminstone ont i halsen sjuk. Inte värre än så, men det är fruktansvärt irriterade. Jag skall ju tälta i helgen! Och träna får jag heller inte. Kul, som sagt.

Imorgon skulle jag egentligen till Endre skola för att informera om Fotbollsskolan som skall ske i sommar, men ändrade planer. Vi skriver nämligen Np i eng imorgon. Känner mig hyfsat redo. Efteråt skall jag redovisa på svenska lektionen.

På tal om inget - jag fick träffa min virre idag!!!


don't know what to do
i'm in deep shit, folks
and there's only one way out.



Melo - Baby's gotta go


time is ticking and we can't go back

Skönt! Har betat av hyfsat mycket skolarbete ikväll. Just nu återstår bara en läxa att fokusera på denna vecka. Härligt, sjuukt härligt.


Imorgon är det träning på gräs. Får se hur det går med fötterna. Har i alla fall kommit fram till att jag inte kommer klara av att inte träna förrens Röntgenavdelningen hör av sig, vilket säkert blir någon gång i Juli om jag har otur, så förvärra det genom att träna det eller inte - jag tränar tills smärtan sänker mig till noll. Det är för jobbigt att vara utan den där satans bollen.


Hade inte tänkt skriva så mycket mer, heller inte göra så mycket mer ikväll. Ta en dusch känns nödvändigt, sen tänker jag lägga mig och läsa en stund. Känner mig märkligt nog väldigt glad över ingenting ikväll. Kanske är jag nöjd över att jag för en gångs skull pluggat. Jag vet inte vad gladheten beror på, men vad spelar det för roll egentligen? Jag är glad, det är huvudsaken.

På tal om inget så är det snart studenttider! Och det skall bli så himla trevligt tycker jag, trots att jag själv inte tar studenten. Men min bror gör, och många vänner. Jag skall fota Neelam, Tinut och Maja. Jag skall fota Amanda, jag skall fota Sara. Jag skall åka och se Donners avslutning och fota Emma. Jag skall fota alla som är vackra! Älska studenttider. Mmmm.

Dusch och sömn var det! Godnatt och tjingeling.

I ain't lost, just wandering

Nu är alla SATC- avsnitt sedda! Härligt. Nu kan jag äntligen återgå till det normala livet.  Saker som gör en beroende är inget att leka med!


Som sagt var det Div 4 träningsmatch Gotland Södra - Dalhem IF imorse. Matchen slutade 3-2, så låt oss kalla det en jämnlik förlust. Det var en bra match, jag är stolt över mitt lag. Blev otroligt spelsugen när jag gick där längs linjen som ass. domare och iaktog mitt lag spela. Nu får det vara nog med fotsmärtan. Amanda, du vet vad jag snackar om...


Kvällen blir lugn. Kommer nog till störst del bestå av endel plugg, mat, lite glass och pianospelande. Imorgon är det skola.
Tjingeling

Marshmallows- ätar- tävling och korvkastning, det är vad vi sysselsätter oss med i Dalhem

Vansinne! Jag har hittills under två veckors tid sett 92 avsnitt SATC, och nu återstår endast två. Eftersom jag skall upp tidigt imorgon bitti så blir jag tvungen att vänta med att avverka dom två sista avsnitten. Jag får helt enkelt hålla mig tills imorgon eftermiddag.

Anledningen till att jag skall upp tidigt imorgon är för att jag skall befinna mig i När klockan 10. Vi skall spela träningsmatch mot Gotland Södra och den skall spelas på gräs. Wow. Det jävliga är att jag själv inte skall/kan spela. Fötterna, som jag nämnde i mitt förra blogginlägg, varken vill eller gör samma som jag. Men så är det bara. Dock skulle det aldrig falla mig in att som lagkapten lämna mitt lag i sticket, så spel för min del eller inte - i'll be there. Och jag hoppas på en jämn och rolig match! En tvåsiffrig förlust är det sista vi behöver just nu.

Får inte glömma att nämna lite om igårkväll! Det visade sig bli en riktigt lyckad kväll, precis som jag förväntat mig. Strax efter klockan sex tändes grillen nere vid Dalhemsån, och där satt vi senare och avnjöt vår goda mat samtidigt som låten Dancing in the moonlight spelades ur Annas mobil- högtalare. Under kvällen roade vi oss med bl a fotboll, kubb, brännboll, marshmallows- ätar- tävling,  korvkastning, fotograferande/posande och mycket mer skojigt.
Då den kyliga natten sakta smög sig på begav vi oss till Dalhems församlingshem där hälften av oss hamnade på hårda, tunna madrasser på golvet med ett flertal filtar över oss. Runt tolv åkte alla utom jag och Julia hem. Vi skulle sova där, och vi trodde att vi skulle dö där,  men precis som vi somnade där, vaknade vi där. Så här är jag nu, höhö. En hejdundrande trevlig kväll/natt, tack alla som var med! Måste göras om snarast.



Under kvällen har sex avsnitt SATC avverkats, and i'm going mad. Det enda som gäller nu är en snabb dusch, lite ansiktspeeling och en god natts sömn. Imorgon bär det av till När. Tjingeling

Om du trollar bort mig långt ifrån dig

Jajaja... you've persuade me. Jag fortsätter skriva, åtminstone ett tag till.


Sitter hemma i Dalhem, efter en vanlig skoldag i Visby. Försöker koppla bort allt vad skola heter. Just nu vill jag aldrig mer gå till skolan igen. Dock vill jag ha bra betyg, och jag vill att studiebidragen skall rulla in på kontot trots 0 % närvaro. Men så är inte fallet. Det är väl bara att inse den hårda sanningen att det aldrig skulle inträffa.

Mamma är iväg och handlar, pappa är på möte, storebror är på treafest, storasyster är påväg till norge och lillebror är på träning - medans jag strejkar från allting som har med motionering att göra. Mina fötter och jag är oense för tillfället.
Det som var meningen som en nyttig och motionsrik kväll förvandlades snabbt till rena rama kak- ätande- semestern. Fast det är riktigt skönt. Jag är rastlös som få.
Det springer i mina ben, jag vill göra någonting - inte sitta här. Men som sagt så vill mina fötter något annat.

Imorgonkväll skall jag på grillfest med massa vänner. Det ser jag innerligt fram emot, skall bli hur skoj som helst. Vi skall bl a spela cup, är sjukt taggad! Det bästa kommer vara att jag får träffa Adam. Jag minns inte ens senaste gången vi sågs.


Igår gick jag på stan med syrran en snabbis. Inhandlad en skickelig snygg, blå, axelbandslös klänning på HM och ett pent hårband från Vila. Nu får det vara nog med kläder & accesoarer. Då jag kom hem sorterade jag gamla kläder. Det var väl drygt fem kassar med kläder som vi ska lämna in till Röda Korset. Alldeles för mycket kläder som jag knappt använt efter jag köpt dem. Varför ens lägga pengar på det då? Begär helt enkelt.


Det har varit sjukt fint väder idag, sånt där fint väder som man egentligen borde ha utnyttjat genom en springtur. När mina fötter "läkt" igen så skall jag se till att komma in i de gamla träningsrutinerna med en extra dos motivation.


Ikväll tänker jag på dig, S. Två månader sedan du lämnade oss.

Läxor och övrigt kallar, tjingeling!



lite sommar skulle inte vara helt fel.

...

Under de senaste dagarna har jag funderat mycket på om jag ska lägga ner skrivandet i den här bloggen eller inte. Det ger mig inte så mycket längre.

Antingen låser jag bloggen, eller slutar uppdatera men låter den vara öppen. Eller så fortsätter jag med dessa innehållsfattiga inlägg ett tag till. Vi får se...

Påsklov

Det nalkas påsk nu! Åtminstone har vi påsklov från och med måndag, och det skall bli så otroligt skönt!


Denna eftermiddag har spenderats med gamle far. Vi har handlat massor med saker i visby, flyttat hem all min packning från Märtas lägenhet samt ätit mammas goda pizza. Just nu gör jag inte mycket mer än njuter av ledigheten samtidigt som jag glor på ett avsnitt SATC. Jag är helt besatt.


Om en stund åker jag till Mysan, vi skall ha massvis med skoj. Hoho!


tjingeling!

RSS 2.0