Midsommar!



Det har varit en mysig midsommarafton. Vaknade klockan ett (!), gjorde mig iordning smått, åkte hem till Mysan, åt middag och begav mig sedan med resten av brudarna till Åminne. Det kändes ganska konstigt att inte vara hemma och umgås med familjen under midsommarhelgen, men jag har det bästa sällskapet absolut, så det finns ingen anledning att vara bitter.
Ikväll skall jag förhoppningsvis besöka Emms och Emil. Ska bara få tag i dom först. Måste även göra några samtal ang. sommarjobbet. Tänk om jag inte får jobbet? Egentligen vet ingen av oss något än. Men as I usually say, "time will tell".

För dig

Konstigt hur en natt kan vara så totalt pissig, och så vaknar man upp dagen därpå och alla bekymmer har krympt till mikroskopiska storlekar. Tack så mycket,  vem det nu än är som avgör vilken sida jag ska vakna upp på.


Nu väntar en kväll med det sista som skall planeras inför fotbollsskolan som sätter igång imorgon samt några avsnitt Vänner.

I give you the morning, i give you the day

Ursäkta. Jag har blivit sjukt dålig på att blogga.


Förra veckan bestod praktiskt taget endast av att få in alla sista arbeten innan betygsättningen. Betygen ser helt okej ut. Höjde mig i svenskan p g a MVG på den muntliga redovisningen och har även gjort två ringsignaler i hopp om ett MVG i datorkunskap. På Estet Musik är datorkunskapen en aning mer avancerad än på de andra linjerna. Det gäller inte att bara kunna tjelvar och Exel, utan även ett flertal musikprogram där vi skall kunna komponera låtar med mer. Så förhoppningsvis blir det ett MVG!

Och ja! Självklart så har det ju varit mösspåtagning, bal, student och hela fadderullan! Min storebror har genomfört alla de tre stegen med riktigt bra betyg. En guldstjärna till honom.


Igår såg vi filmningen från vår körkonsert i Domkyrkan. Oj oj oj... det lät bättre än någonsin, och alla verkade jätteglada och stolta. Vi sjöng även i Domkyrkan samma kväll som den Estniska flickkören var nere samt sjöng vi på studenternas samling på torsdagsmorgonen.



Just nu sitter jag och sorterar grupper/lag inför fotbollsskolan som skall ske kommande vecka. Så låt oss säga att mitt sommarlov faktiskt inte börjar på fredag, utan snarare på midsommar.
Har just bakat en plåt kärleksmumms, skall strax göra mig i ordning och sedan åka till stan för att ha min sista lektion för vt 09 i flöjt och piano. Sorgligt, men så är det. I höst sätter det ju igång igen.

Efter flöjtspelningen skall jag spela min sista innebandyträning för vt 09 också. Buhu... och efter den skall jag döma i Dalhem.


Imorgon skall vi antingen bowla eller åka ut till vår lärare på utflykt med hela klassen. Det visar sig ikväll/imorgonbitti, när vi vet vad värdret erbjuder.



Ha det bra!
 
K

RSS 2.0