53

 

Ännu en helg förgången, och en riktigt bra en! Utgång med Daniela och Agnes i lördags, väääldigt kul! Många bekanta och glada ansikten ute,  vilket alltid är skoj.  Tog en sväng ner till bageriet för att sedan gå (vingla?) bort till Hp5. Lyckad kväll!

 

Söndagen bjöd på innebandymatch. Två trötta tjejer lämnade halvt ovilligt sina sängar och åkte till Södervärn.  I Södervärnshallen blev två trötta tjejer irriterade på två fula gubbar som kritiserade aaaaallt som hemmalaget gjorde, grrrr…. Sedan åkte två trötta tjejer till Rusta för att få smälta lite inne på julavdelningen. Därefter en sväng på Åhléns, och sen åkte Daniela hem!

 

Jag själv åkte hem till Dalhem och åt middag med familjen, och somnade sedan väldigt tidigt. Vaknade också tidigt, åkte in till stan och städade köket.  Färgade även håret, såg på Gossip Girl och städade mitt rum. Nu skall jag alldeles strax möta upp Camilla på stan för att äta lunch, och sen beger vi oss bort till GT för att utse årets 7 nya luciakandidater. Skall bli spännande och se vad som erbjuds…  J

 

Vi väntar och vi väntar…. 53 dagar kvar!



K


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0