Individuellt val?



Denna vecka har varit en ren besvikelse. Inget har gått min väg.
Jag har nu tappat ännu mer tillit för vissa lärare som jag till en början kunde lita på. Och inte bara lärare.
Och igårkväll spelades den omtalade Team Sportia Cupen. Jag vill inte ens tala om hur den gick. Fast det värsta av allt är att jag hade inte ens kul. Finns inget mer att säga om den saken.


Hur som helst, så känner jag att tillvaron ändå är ganska ljus. Jag börjar se lösningar på saker och ting. Ett av de olösta ting för tillfället är: "Vad skall jag välja som ind. val i tvåan?" Det står mellan Psykologi A och, Kinesiska/Mandarin steg 1 och Idrott och hälsa B. Hjälp?


Nu skall jag bege mig till Hörsne för att spendera den återstående tiden av kvällen med tjejerna, en bra film och en god fruktsallad!

/ K

Let me light up the sky, light it up for you

Denna dag har varit lång och krävande.
Jag går och bär på en obehaglig känsla samt något tryckande mot mina revben. Det sista är något abstrakt, det första må jag kalla konkret. Men det försvinner väl inom viss tid. Tills dess tänker jag fortsätta som vanligt. Med skolan, och andra vardagliga sysslor.


Imorgon börjar jag tolv, vilket känns jättehärligt. Pappa skjutsar in mig till skolan, så jag slipper för första gången i mitt liv ta bussen 09.55 in till stan och sedan bara sitta och vänta. Det betyder alltså sovmorgon, vilket är något jag hurrar för.
Jag skall också komma ihåg att packa med mig allt för torsdagen, t ex gympakläder, eftersom jag skall sova hos Anna imorgonkväll. Imorgon är det även flöjt och piano- lektion samt en fika med Amanda på stan. Senare på kvällen är det andra domarkursträffen.


Cíao!

Don't cry for me, Argentina

Hola!

Än en vecka har passerat, och denna har varit jobbig. Men nu är det äntligen helg och jag kan, nästan, vila ut mig.

Ett pass på gymmet imorgon samt en fotbollsträning, söndag en fotbollsträning. Mitt däremellan allt skall jag klämma in gehörspluggande. Prov på måndag, och jag fruktar det!

Just nu sjunger jag låten Don't cry for me Argentina på sången. Första gången jag hörde den var i torsdags, och jag gillar den redan. Mycket vacker.

Har tyvärr ingen motivation för skrivandet ikväll, så det får än en gång bli ett kort inlägg. Take care! Adiós




Överbelastad

Historia hit, historia dit
Spanska hit, spanska dit
Svenska hit, svenska dit
Engelska hit, engelska dit
Gehör hit, gehör dit


Jag är överbelastad! Och istället för att ta mig manken till och på ett seriöst sätt ta tag i det hela sysselsätter jag mig istället med annat oviktigt.

Nej, här skall det pluggas. Jag kan om jag bara vill! Let's do this.


// K

Hej allihopa everybody

Ursäkta mitt tilltal, en klasskompis säger det jämt och ständigt vilket jag också gör nu.


Tänkte inte skriva så mycket ikväll, mer än att jag aldrig varit så trött som idag på mycket länge. Min längsta dag någonsin, men nog har jag klarat av den.


Later

 // K

Släktträff

Ja, rubriken säger väl en hel del. Antingen är släktträffar roliga, tråkiga eller helt okej. Mina brukar vara helt okej men var just denna var rolig. Jätterolig, faktiskt.
Vi åt en jättegod knytismiddag samt en riktigt god efterrätt.

Dagen flöt sedan på utan några speciella händelser. En tradition som jag och Agnes, kusin, har är att vi ser, i alla fall en liten bit, av Robin Hood. Den tecknade, alltså. Den är lika rolig och bra varje gång och jag skrattar alltid lika mycket.

Efter en fika och några diskussioner med Lisas, kusin, pojkvän Iván på spanska och engelska - begav vi oss hem.


Nu, efter en en lätt middag, skall jag återgå till mitt repande inför imorgon. Jag skall nämligen sjunga solo, O Helga Natt. I Dalhem kyrka, 11.00, ifall någon får för sig att komma. Jag skall även spela blockflöjt.
Det känns ganska bra, jag kan den. Men visst är man lite nervös allt, och genom att repetera gör jag mig själv lugn.

Nej som sagt, jag skall fortsätta öva. Sen skall jag baka "sju-minuters-kola". Mums.




jag gillar er.

You can't play on broken strings

... fredag... helg... skönt.. bäst... ja!


En vecka fylld med iget plus allt har just passerat. Det var nyårsafton i onsdags (in case some of you've missed that) vilket visade sig bli en strålande kväll med vänner.

Det började med en snabb middag för två hemma hos mig då Erika anlänt. Strax därefter var det
 " spring-fort-som-fan-i-dina-jättehöga-klackskor-så-att-du-inte-missar-bussen-förihelvete " på ett ungefär. Som tur var hann vi med den och mötte då vi steg på en mycket trevlig chauför, ingen jag sett förr, som tog oss till visby tio minuter innan den korrekta tiden för anländning.
Väl i stan blev det en snabb visit hemma hos Frida vid A7. Vi traskade sedan vidare mot Säve, hem till Gadd, där vi sedan befann oss resten av kvällen. Eller Erika, i alla fall, jag smet bort till Hilda en stund där det också befann sig en hel del folk. Trevligt.
När klockan närmade sig 23.00 begav jag och Olivia oss ner mot Öster där vi stötte på ännu fler bekanta. Jag bestämde även möte med Emma och Emil där.
Vi strosade sedan neråt till hamnen där vi skulle få se raketer. Där träffade vi också en del bekanta, ja nu snackar vi folk alltså. Fram, bak, höger, vänster, över och under fanns de. Nästan i alla fall.

Jag, E och E gav oss senare iväg till A där vi satt och snackade och hade trevligt. Sen blev det Max och hela kvällen slutade i en säng i Sjonhem. Don't get me wrong. Jag vaknade strax efter 13.00.


Och sen då? Torsdag igår. Ja, som sagt så vaknade jag när halva dagen redan gått, men vad gör det när allt kommer kring. Vi såg en mycket bra film och sedan blev jag hemskjutsad. Wow! Första gången jag åkt med Emma, och det var hur "bekvämt" som helst. Väl hemma hos mig bytte vi julklappar, i efterskott, och sedan begav de sig hem igen.

Senare på kvällen skickade Adam sms och frågade om jag ville komma bort och se film, vilket jag gick med på trots en rejäl huvudvärk. Vi såg en skräckfilm, jag blev övertrött och babblade massa strunt, jag sa vad som skulle hända i filmen eftersom jag visste vad som skulle hända, och jag visste vad som skulle hända för att jag hade sett filmen. Hör, nu babblar jag igen. Tyst på mig!
Det var, trots en jobbig Karro, en mycket trevlig kväll och jag somnade inte förrens 02.20 på natten.

Idag, klockan tio, stod jag i kyrkan för att ha genrep till söndag. Vi skall sjunga och spela flera låtar, t ex O Helga Natt där jag är solist. En hemskt fin låt, men också en hemskt svår låt. Vi får se hur jag tar mig igenom den på söndag. Genrepet idag gick i alla fall bra.

Efter genrepet gick jag hem till Sofia. Vi åt mat, vi åt kola, vi lyssnade på musik, vi spelade gitarr, vi spelade blockflöjt och vi flummade som bara vi kan. Trevligt, mycket trevligt.


Just nu sitter jag här hemma och väntar på middagen som denna kväll skall tillagas av storesyster. Skall bli spännande, jag skulle nästan tippa på att det blir något spanskt. Det verkar dock dröja, så jag tänker nog sysselsätta mig med lite piano först. Och ja, jag måste ju bara säga att jag är helt nere i You can't play on broken strings  med James Morrison och Nelly Furtado. Hur bra som helst.

Oh it tears me up
I tried to hold on but it hurts too much
I tried to forgive but it’s not enough
To make it all ok

You can’t play on broken strings
You can’t feel anything
That your heart don’t want to feel
I can’t tell you something that ain’t real

Oh the truth hurts
A lie’s worse
I can’t like it anymore
And I love you a little less than before



Trevlig helg!


Det här inlägget tillägnar jag Bello, för att jag varit så fruktansvärt dålig på att skriva!

RSS 2.0