14 juli '08



Har sovit bort nästan hela dagen. Skönt, och nödvändigt. Känns som om jag tagit igen all förlorad sömn. Piggare än någonsin alltså! Känns även som om jag ätit för hela året idag. Lite jobbig känsla, men ja, rätt skönt också...

Har ingen lust att skriva något just nu så därför blir det bara en liten snabbis här. Liten dagsrapport bara. Det blir många sånna nu för tiden, känns det som. Skriver sällan nu för tiden och det känns trist. Jag måste försöka sova, trots min pigghet, så att jag inte sover bort morgondagen as well.

Förresten så knakar det i mig. Jag växer nog... förhoppningsvis inte på bredden.

13 juli '08



Tusan också, säger jag bara!
Jag hade verkligen bestämt mig för att verkligen gå upp halv elva idag, då min klocka skulle ringa. Men nej, jag låg kvar, som vanligt, och har nu slösat bort viktig tid på att sova. Hur skall jag nu hinna medalla dagens sysslor?

Jag skall ännu:
  • Städa halva huset
  • Måla tå och finger-naglar
  • Ordna med en överraskning
  • Skicka ut ett mail till fotbollslaget
  • Gå en promenad (ett måste!)
  • Få besök av Julia
  • Baka två plåtar kakor
  • Ringa mormor (som pratar i två timmar om hon vill)
  • Åka och se på smaklösa
HJÄLP!

Men att sitta här ger mig ju inte mer tid precis, so goodbye.

10 juli '08




Empty room
Empty heart
Since you've been gone
I must move on
Empty room


Huvudvärk, magvärk och en rent helvete. Det är tur att jag har min moster, kan jag ju be att få tala om.
Huset är tomt på gäster nu, som varit här sedan 27 Juni... Äntligen lite lugnt och ro, skulle man väl kunna säga, men det säger inte jag. I miss the company, I miss my sister.

Idag, efter jobbet, rensade jag till en början lite goda, fräscha jordgubbar som jag sedan tänkte äta med min familj lite senare mot kvällen, och det är även gjort. Då rensningen var klar, skulle jag ha städat mitt rum, vilket är något som inte blev/är gjort. Suck på mig själv...
Men jag har faktiskt haft huvudvärk ett bra tag, så jag tänker inte klandra mig själv för att det blivit ogjort.

För någon timme sedan tittade moster införbi, och hade med sig massor av fina saker till mig. Saker that I necesito, typ.
Jag gav henne sakerna som hon beställt från Kina, och hon var mycket nöjd. Så det är ett plus för ikväll.

När hon åkte hem så blev det tv-tittande för min och mammas del. Och nu ska jag måla naglarna, och sen ska jag sova. Vissa jobbar ju imorgon också... : /


Emty room texten är bara klokren just nu... Jag saknar dig, så mycket så det gör ont!
Jag hoppas att jag inte är för ung för att säga att jag saknar dom gamla goda tiderna...




So long, flaggstång



9 juli '08

Har denna vecka, faktiskt, sprungit två ggr, vilket jag aldrig trodde jag skulle göra förrens i augusti. Fan, det känns ju grymt det här.
Min dag har faktiskt bara varit helt okej idag. Vaknade med en dundrande huvudvärk, som, som tur var, släppte en kort stund efter frukosten. Värdet i Dalhem bestod av regn, men på radion sa dem att vädret i Visby var soligtmed lite vind. Kalas, tänkte jag och syster, och begav oss in till stan för att shoppa.

Väl inne i Visby började vi med en fika vid Ringduvan för att dämpa suget lite. Sen besökte vi nog faktiskt alla affärer/butiker på hela öster. Ja, t o m bokhandeln.
Efter shoppingturen som varade ca 2 timmar var jag ett par kortbyxor, en tröja och två hårinpackningar rikare.


Nu, efter en rejäl middag, ska jag roa mig själv med lite pyssel, målning, samt en film eller något annat innan sovdags. Imorgon är det slut på ledigheten. Back to work, back on track. Sex timmar arbetstid, eller ska jag kalla det sex timmars plågsam död? Jag har kommit på nu att det finns så många fler jobb som är så mycket roligare och så mycket bättre än mitt. Men tyvärr så de jobben nog inte ens att tänka på för en 16-åring som är stuck in Dalhem. Nej, jag blir kvar i min kära kyrka. Jag jobbar på fredag också, och på måndag, men sen är jag ledig till fredag. Usch för att jag jobbar på måndag, eftersom jag ska se Smaklösa med gänget på söndagkväll, och det lär bli sent. Måndag kväll --> Michaela.

Hoppas alla har en mysig kväll!
Kram K


I love Europe

Har haft de första raderna ur I love Europe på hjärnan sedan tidigt imorse nu.
 "I'm walking down the streets, my feet feel like dancing. I love Europe..." 
Gaah, ut ur mitt huvud Christer!

Efter att ha ätit en rejäl frukost imorse, begav jag mig strax därefter ut på en springtur.
Tog den stora rundan fram till kyrkan.
På vägen hem valde jag att springa genom skogen för att stanna till lite varstans för att plocka smultron. När jag tröttnade, hade jag plockat tre fyllda strån. Nedan ser vi ett av dem.




Om en stund ska jag och syster laga mat, och halv nio ikväll åker vi till roma och ser teater.

RSS 2.0