Det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör

Jag brukade tvivla på dig stundtals förr. Numera  ständigt. Vem är du egentligen?
Du vet vad som krävs för att jag skall kunna fortsätta lita på dig. Det gäller att du är beredd att ge nytt upp för att få behålla äldre. Så vad väljer du? Nytt som än är helt okänt för dig. Något intressant som lockar. Dock vet du att allt kommer sluta fel och i tårar. Eller väljer du att vara konservativ och behålla allt som det varit. välkänt och enligt dig bra. Jag vet inte.


The road I'm on

Jag tänkte göra en nostalgitrip så här en söndagseftermiddag.
Jag har ingenting annat att göra när jag redan har tränat
och inte orkar ta tag i mitt liv. Sover själv i stan inatt.


Tack för igår, alla!

Sweet seventeen

Då var man 17. Märker ingen större skillnad direkt, men det känns bra! Nu återstår det bara ett år tills jag blir 18 :) Cooooooooooolt va.

Det som gäller om en stund är massor av fika med familjen och senare ikväll skall jag på middag hos Sofia! Skall bli jättetrevligt! Några Sex and the City avsnitt skall vi också försöka averka :)



Lycka till ikväll, Funkada och Sewer! Jag håller tummarna.


Tack till alla som uppvaktat mig på något sätt! Tack mormor främst! :)






And I was stuck in middle

Det har varit ganska dåligt med blogguppdatering denna vecka. Jag ber så mycket om ursäkt. Jag skulle egentligen kunna glömma bort min blogg en hel vecka men ändå säkert ha skrivit hundra inlägg fler än Mikka. Höhö.

Har inte haft tillgång till dator denna vecka eftersom jag bott i stan. Märta delar en liten, mysig lägenhet med sin kompis Andrea som nu är i Thailand två veckor framåt, och då passar jag och Lovisa på att våldgästa... flera dagar i rad. Kommer än att bo där kommande vecka, och ser dessutom fram emot det.

I måndags; tog jag först bussen hem till dalhem efter skolan för att byta lite kläder osv. Tog sedan bussen tillbaka till stan, vi lagade mat och såg film, sen sov vi.

I tisdags; tog jag bussen hem till dalhem. Skulle träna, men träningen blev inställd. Pluggade istället, åkte sedan på årsmöte.

I onsdags; åkte jag in till skolan till åtta (trots att vi var lediga!) för att jag var tvungen att göra prov. Efter det gick jag förbi lägenheten och fortsatte sedan mot Anna. Där blev jag bjuden på våfflor! Ja, för det var ju våffeldagen ändå! Smaskigt. Vi skulle plugga, men lyckades inget vidare med det. Det slutade med att vi satt framför datorn och såg tisdagens Andra Avenyn. Hm...
Gick sedan hem till lägenheten och lagade mat med M och L, sen stack jag på domarkurs och Märta skulle på dans. När vi kom hem hade Lovisa fått besök av Julia och Berra. Trevligt var det! Efter dom gått hemåt så somnade vi.

Igår; hade vi gympa som första lektion, "cirkushinderbana". Sjukt kul, men läskigt...
Sista lektionen var sång för mig och dans för M och L, så jag kom sist hem. Vi slappade någon timme, sen mötte vi upp Disa och gick för att handla lite och sedan se Kenny Begins på bio!

Filmen var asbra enligt mig, dom andra var lite mer tveksamma om vad dom tyckte. Jag älskade den! Kenny starfighter is the shit.

Efter filmen gick vi hem, Disa följde med. Vi drack te och pratade. Efter en stund gick Disa och Olivia tittade in. När hon gått somnade vi.

Idag; gick vi upp alldeles för sent på morgonen men hann i någolunda tid till skolan. Det flöt sedan på som vanligt. Efter sista lektionen cyklade jag och L hem till lägenheten och Märta åkte hem till Hemse. Vi packade våra saker och tog sedan varsin buss hem. It has been a real great week. Skall bli kul med en följd.


Nu är jag hemma i myggboet i kära Dalhem och skall bara ta det lugnt och umgås med familj. T ex se Let's dance. Laila måste ju vinna!




Gissa vem som fyller 17 imorgon förresten... jag har då ingen jävla aning i alla fall.... heh




Hejdå! Ha en trevlig helg!




Hej mitt vinterland !?

Välkomnades av en stor snödriva mitt framför dörrn idag när jag kom hem. Jag ljuger inte när jag säger att jag fick skotta mig fram och det tog drygt en halvtimme. Hade dessutom vårkläder på mig.

Gick hem från bussen i sällskap med min afrikanska nuvarande granne. Usch, han måste ju hata kalla Sverige i alla fall. Det skulle kanske inte vara helt fel att åka till Afrika just nu.


Jaha. Nu ringde min tränare precis och tvingade mig att gå på Dalhem IF's styrelsemöte. Så det är bara att åka dit. Inte riktigt vad jag planerat, behöver verkligen plugga.

Rackarns! Jag vill verkligen inte gå ut. Bajs också, rent ut sagt.


// k

I held my head high

Jag välkomnar veckorslutet med öppna armar!  Äntligen fredag, YEEAH!


Pappa åkte just till romabadet för att basta med sitt "gäng", storebror sitter och snörvlar på sitt rum och lillebror är på träning. Mamma och syster är inte ens i Sverige. Jag är sysslolös och vill ha något att göra, genast. Det kommer sluta med att jag ligger och glor på några avsnitt av Parlamentet. Men det är väl inte helt fel!

Behöver plugga, behöver plugga massor. Orkar inte, men måste. Får skriva några mattetal ikväll åtminstone.

Nää, dessa tråkiga hemmakvällar varje fredag måste få ett slut! Nu jävlar.

/ K

A meaning less travelled

Det blev ingen träning ikväll. Halva planen var upptagen av pojklaget och den återstående halvan var en sjö. Istället blev det nyttigt och viktigt teorisnack.
Sitter just nu och glor på Desperate Housewives. Förhoppningsvis får jag säsong 1 boxen i födelsedagspresent. Har även önskat mig någon säsong av Vänner.


I eftermiddags åkte mamma och Axel till Barcelona. Saknar dem redan, och de kommer hem först på söndagkväll. Förhoppningsvis köper de hem något kul till mig :)

Nu skall jag fortsätta se tv. Jo, som tidigare sagt, så skall jag ju äta middag med klassen imorgon. Looking forward to it! Har dessutom sovmorgon, skall bli grymt skönt. 

Tjingeling.

I miss you

Gick direkt in till Siga efter skolan idag. Marianne, Ulla- Britt och Rolf var där och plockade/packade ihop saker. Klädgarderoben var nästintill tom, och min första tanke var då;"Okej, Axelina har redan varit här". Den stämde också.
Min syster är galen i "äldre" kläder, som t ex Sigas och mormors.

Jag fick några smycken och foton, samt lite leksaker som jag haft därinne. Huset var så tomt, jag har inte vänjt mig med att hon är borta än. Jag saknar henne så otroligt mycket och vill ha tillbaka henne. Dock vet jag att hon är på en bättre plats nu.


Imorgon skall min klass äta trerättersmiddag inne på HR :) mums! Så åker in till skolan till kvart över elva,  och från den klockan två. Sweet!

Nu skall jag äta mat med bror, sen träning.

"Män som hatar kvinnor"

Skall på bio med Erika och Lena om en stund! Skall bli skitskoj, hoppas filmen är bra. "Män som hatar kvinnor" heter den. Trots att jag var på bio senast i slutet av februari så känns det som en evighet sedan. En kall cola och biopopcorn, mmm.


Nu måste jag kila, tänkte plugga lite gehör innan jag sticker til stan. Tjingeling!

The grass was greener

Dagen har inte varit speciellt händelserik. Jag har pluggat, lagat mat med familjen och pysslat lite med musik.

Just nu sitter säkert ungefär 75 % av Gotlands befolkning och tittar på Melodifestivalen. Jag har bojkottat den sedan länge. Istället tänker jag äta chokladpudding och se film. Imorgon skall jag på ledarkurs. Skall bli kul.



http://www.youtube.com/watch?v=JfT9EuRrSz0

- jag är stolt över mina klasskamrater!



[23.12] Okej, jag erkänner, jag såg slutet av melodifestivalen (trots att det tog emot), alltså folkets röstning. Jag fick verkligen en förchock när "Snälla snälla" fick näst högsta poängen av folket, men själv chocken kom när "pop- operan" vann! Jag förstår inte!!!! Nu har jag helt och hållet fått förklarat för mig själv varför jag slutat se melodifestivalen! Jag skäms för svenska folkets röster. Och visst, folk kanske inte gillar Lena PH, Linda Bengtzing eller Charlotte Perrelli. Men vet ni vad? Dom kan åtminstone sjunga OCH dom sjunger schlager!!! Nu är jag upprörd och tänker därför gå och lägga mig och sura. Hejdå.

Tears on my pillow

Det blev ingen konsert ikväll! :( Nästa tillfälle måste det bli av, Olle!

Istället har jag tillbringat min kväll hemma i soffan med ett himlans tv-tittande. Men det kan faktiskt också vara ganska skönt ibland. Nu är alla program/filmer jag tittat på avverkade, vilket ledde till att jag hamnade här.

Imorgon skall jag sova länge, jogga en bit och vara glad. Läxor är något jag för tillfället inte orkar ta mig an men det är tyvärr ett måste. Jag skall dessutom skriva klart verksamhetsberättelsen om Dalhem IF's juniorlag. Jaja, bara att börja äta på kakan! Första tuggan blir en lång natt med, förhoppningsvis,  en riktigt skön sömn. Det behöver jag.


Ena dagen tror man att det är eller åtminstone är påväg att bli Vår, men så helt plötsligt tar vintern över igen. Jag är trött på snö och kyla nu! En låt som just nu håller mitt humör uppe i detta vinterland är Tears on my pillow, Johny Nash. Extremt fin. Egentligen är det sorglig, vilket borde få mig att känna mig nere, men icke sa nicke. Lyssna på den!


Godnatt!

Jag är jätteglad

Jag har gjort massor av läxor idag och är jätteglad. Jag har världens bästa vänner och är jätteglad. Det är helg imorgon, jag skall på konsert med Olivia så jag är jätteglad.

Jag är jätteglad, framgick det någon gång tidigare? Nehe. Jag är i alla fall jätteglad.


Adjö

Filmval?

Brorsan vill se There will be blood senare ikväll, vilket säkerligen är en krigsfilm eller åtminstone något liknande, och jag vill se Barnhemmet. Sten, sax, påse? Ingen idé, jag förlorar alltid. Vi ser varsin film på varsin apparat istället. Men först skall jag och mamma laga lasange.


Ibland avskyr jag Gehör.





Sportlovets slut

Det känns som att jag skall på skolstart imorgon. Som om jag skall börja 2:an.
Så är dock inte fallet...

Nej. Fallet är att förra veckan inföll det så kallade sportlovet. Jag har inte rört mig ur fläcken och det skäms jag innerligt över. Dock har jag en ursäkt, faktum är en bra en - jag har legat i hög feber hela lovet förut sista helgen. Då kan man ju tycka att jag skulle kunnat motionera eller något liknande under dessa två dagar, men det tyckte för stunden inte jag (antagligen).

Först i fredags kände jag mig okej. Okej för att kunna flytta mig från soffan till köket. Okej för att kunna flytta mig från köket till övervåningen. Okej för att kunna åka till stan och äta middag med mina vänner (?!), vilket jag gjorde. Jo minsann! Och det ångrar jag inte, för det var väldigt trevligt må jag säga.

Kvällens följd blev två olika fester som också blev jättetrevliga. Planerat var att jag skulle hem direkt efter middagen, men som ni säkert redan förstått så varade inte den planen särskilt länge. Det slutade med att jag inte kom hem alls, utan övernattade hos Anna och tog den tidiga bussen hem på lördagsmorgonen.

Väl hemma somnade jag framför teven innan jag ens hunnit sagt till någon i familjen att jag var hemma. Vaknade sedan någon timme innan jag skulle ta bussen tillbaka till stan. Jag och Olivia skulle se bio, vilket hade varit bestämt några dagar. Så vi tog bussen in till stan, handlade lite godsaker på Coop och begav oss sedan ner till Röda Kvarn. Vi båda hade sett fram emot att se filmen på den nya biosalongen på Borgen, vilket då blev en besvikelse när vi förstod att vi båda läst fel i tidningen. Äsch, det kommer fler tillfällen!

Filmen var väldigt bra samt gripande, orkar inte recensera något nu. En annan gång kanske.
Efter bion begav vi oss hem till Olivias lägenhet, gjorde och i ordning och for sedan vidare hem till Jonatan där vi spelade kortspel och poker tillsammans med några vänner. Mycket trevligt.
Det blev sent inpå natten och vi begav oss hemåt för att sova.


  

Vaknade runt 11 imorse, gick till Coop för att handla något i frukost/lunchväg samt såg Let's Dance- reprisen. Jag tog sedan bussen hem vid halv två och Olivia drog till Södervärn för att vara sargvakt.


Väl hemma, än en gång, pysslade jag lite mer gehörsläxan samt idrottsintervjun jag skall göra. Tiden sprang sedan iväg och blev halv nio, vilket är lika med Parlamentet (såklart), som följdes av Beck. Eller halva Beck blev det, sen hamnade jag här. Och nu har jag tänkt gå och lägga mig, det blir en lång dag imorgon.


Hejdå!
/ K

RSS 2.0