One and one


Det är hyfsat varmt inomhus och ändå fryser jag. Min lösning på det i-landsproblemet är att ta en lång springtur. Det inkluderar att jag blir varm, svettig samt har ett skäl att sedan ta en lång dusch.

Skulle försöka gå och lägga mig i tid ikväll men den tanken försvann lika fort som den kom. Åker istället in till stan om en stund för att först träffa Emma och senare My. Det blir en lugn kväll, för imorgon bitti är det match mot IBK. Skall bli sjukt kul och jag har taggat ända sedan förra helgen. "DET ÄR MATCH, DET ÄR MATCH!!!" som Hanna så snyggt skulle sagt/skrikit det. Hoppas innerligt på vinst, we deserve it.


This is the part that nobody mentions


K

TJAAAAAH


Hehehehehehej jag är med lovisa å hon skall snart duscha å vi lyssnar på bruden som läser högt på google translate å vi skall se film. äter FRRRUKT hahahah här har vi det mysigt, fint som fan börjar tio imorgon å det här var nog det sämsta inlägget någonsin, haha men vafan det är FINT SOM SNUS JÖ. Glad fredag påré och imorgon skall jag krama sönder min Julé för hon åker förfan till ROM på söndag!!!!!!

PUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS i

/ K & L

110116


Debut i nya laget - check
Första lagfesten - check

Helgen har varit sjukt bra hittills, och fulländan blir den efter en snabb vistelse hos Emil och Emma, sedan en fika hos Sofia samt lite hjälp med min Ipod som jag varit stolt ägare till i snart fyra månader utan att ha tankat på en enda låt och sist men inte minst, mammas köttfärslimpa.


Tender you go


K

Steppin' to the bad side, uuh uuh uuuuuh


Hallå där ute, alla mina miljoner läsare, how u doin'.

Imorse vaknade jag med värsta huvudvärken ever. Sov en timme till, missade lektionen, tog en värktablett och det hela gick över. Gick till skolan, bråkade med Laurens, hade sånglektion och gick sedan och fikade med Ellen och Sofia. Fine töjsa de! Sen åt jag och min mor årets första semla! Naaajs.

Imorgon är vi leeeeediga, så jag skall plugga arslet av mig, städa ut julen = crash! (my heart is breaking) och sen träna och åka på myskväll hemma hos Tessan. Och på tal om plugga, det är likzom inte min gräj, såe... har ni, någon av alla mina miljoner läsare, inget annat för er just imorgon så slå en pling så lovar jag att sysselsätta er! Peaz aut.


Dreamgirls är helt klart dagens film, och John Legend är utan tvekan dagens artist.



K


Trött



Trött, en tre-timmarslektion imorgonbitti väntar. Trött, efter två träningar denna kväll. Trött, eftersom jag måste skriva klart mitt engelskatal. Trött, det är studiedag på fredag, jag skall sova.


Fortfarande trött, skall nog sova. Det här inlägget var sjukt trött, som Helmer skulle ha sagt.



K

2010


Sammanfattning av det gångna året med ett minne per månad


Januari
- Team Sportia Cup
Februari - Badade i havet trots minusgrader
Mars - Krogdebut
April - Spökkväll i Erikas sommarstuga
Maj - Körkort
Juni - Jobbintervju, fick jobbet, började jobba
Juli - Fick det värsta beskedet någonsin, permanent knäskada
Augusti - Sista obligatoriska läsåret började
September - Sjöng på Kulturnatten
Oktober
- Ett antal besök vid barnhemmet i Kyllaj samt Martebo
November - Förberedde det sista inför projektarbetets genomförande
December - Julafton

Lose my mind


Dagens låt
The Wanted - Lose my mind


I'd erase my thoughts
If only I knew how



K

March Moon



Jag är glad, för jag har fått tillbaka mitt körkort som från tidigare i höstas tills nu har varit på vift! blev dock negativt påmind om självaste fotografiet. Men det är en annan femma!

Snart är jullovet slut och snart säger mamma till mig att jag måste ta bort alla ljusstakar på mitt rum. Känns inte riktigt okej. Men för att göra det bästa utav slutet av lovet så skall jag fylla de resterande dagar med att:
Imorgon - Se innebandy med Klintehamns stjärnspelare, åka skidor med Anna och sedan fika med Åsa
Fredag - Åka till stockholm med Julia i jakt på en balklänning. Hoppas på något sorts resultat
Lördag - Träffa Mickis, fira Mysan som fyller 19 år. Jäklar vad tiden går
Söndag - Bakis? Vem veeet. Hur som helst så blir söndagen, precis som gud ville, en vilodag. Kan vara bra med tanke på att skolan sätter igång på måndag. Skall dessutom på röntgen och kolla ryggen. Nu måste jag duscha, sen skall jag kolla ett avsnitt av How I met you mother. Mmmmmm.

Dagens låt
Tingsek – March Moon 


K

Se dig om


Vaknade med 34,8 graders "feber" imorse. Har varit mer död än levande hela dagen, sett film, sovit och känt mig frusen som en jävla snögubbe. Jag menar en fin... snögubbe.
Nu mot kvällen steg kroppstemperaturen som tur var men den kunde gärna fått stanna på 37, istället ligger den nu över 38 och jag har därmed återigen feber. YES!

För att få annat på tankarna så drar jag till Hörsne och badar jacuzzi med Asantes-brudarna, låter fan inte helt fel.


se dig om
här är din beskärda del
stor eller liten
trasig eller hel
blev du stärkt av allt eller sårad och öm
vad blir rätt och vad blir fel
när släpper man en dröm


K 

2011


Jag tror på många saker. Jag tror på ambitioner, hopp, ödet, horoskop, tajming... Men främst av allt, så tror jag på kärlek. Invincible, unstoppable. Jag är inte överdrivet religiös, dock konfirmerad. Jag tror t ex att det finns saker vi människor inte kan styra över, om dessa är gudar eller religion låter jag vara osagt. Men något jag aldrig kommer tappa tron på är kärlek.

Oavsett hur ont den gör.



The Perishers – Sway


K

RSS 2.0